Lothar Matthäus: Teljes gőzzel, vagy sehogy!

Lothar Matthäus, Martin Häusler könyve: Teljes gőzzel, vagy sehogy! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Lothar Matthäus egy élő legenda, aki több góljával is történelmet írt a futballban. De a legtöbb német válogatottsággal rendelkező klasszisnak a kudarcokból is bőven kijutott – a pályán éppúgy, mint a magánéletben. Aktív pályafutása után a bulvársajtó állandó céltáblája lett, talán túlzott őszintesége miatt nyilvánosan is rengeteg kritikát kapott és kap mé…

A Teljes gőzzel, vagy sehogy! című könyv egy 2014-ban megjelent, 240 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Lothar Matthäus, Martin Häusler írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789636896621 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lothar Matthäus, Martin Häusler: Teljes gőzzel, vagy sehogy! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lothar Matthäus, Martin Häusler: Teljes gőzzel, vagy sehogy! PDF, Teljes gőzzel, vagy sehogy! PDF letöltés, Lothar Matthäus, Martin Häusler: Teljes gőzzel, vagy sehogy! ePUB, Teljes gőzzel, vagy sehogy! ePUB letöltés, Lothar Matthäus, Martin Häusler: Teljes gőzzel, vagy sehogy! Mobi, Teljes gőzzel, vagy sehogy! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lothar Matthäus, Martin Häusler további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789636896621 ISBN-számú könyvek

Összes könyv