Louisa Leaman: A tigris-mentőakció – Igaz történet

Louisa Leaman könyve: A tigris-mentőakció - Igaz történet | könyv borító

A vadállatoknak a vadon az otthonuk, szabadon kellene élniük, nem az emberek szolgálatában. A Born Free Alapítvány küldetése, hogy minél több fogságban élő állatot visszajuttasson a természetes környezetébe.Ismerd meg Roque, a tigriskölyök történetét, akit néhány naposan elszakítottak anyjától, hogy egy barcelonai állatkereskedésbe szállítsák… 8 éves kortól

A A tigris-mentőakció – Igaz történet című könyv egy 2018-ban megjelent, 96 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Állat- és növényvilág kategóriájú könyv, melyet Louisa Leaman írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633045824 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Louisa Leaman: A tigris-mentőakció – Igaz történet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Louisa Leaman: A tigris-mentőakció – Igaz történet PDF, A tigris-mentőakció – Igaz történet PDF letöltés, Louisa Leaman: A tigris-mentőakció – Igaz történet ePUB, A tigris-mentőakció – Igaz történet ePUB letöltés, Louisa Leaman: A tigris-mentőakció – Igaz történet Mobi, A tigris-mentőakció – Igaz történet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Louisa Leaman további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Állat- és növényvilág kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789633045824 ISBN-számú könyvek

Összes könyv