Louise Spilsbury: Beszélgessünk róla! – Globális konfliktusok

Louise Spilsbury, Hanane Kai könyve: Beszélgessünk róla! - Globális konfliktusok | könyv borító

A gyerekeknek sokszor nehéz értelmezniük a világ dolgait és azok hatását saját életükre.A Beszélgessünk róla! sorozat kötetei segítenek abban, hogy ezeket a nehéz és összetett problémákat közösen körbe tudják járni velük.A sorozat további kötetei:Éhezés és szegénységRasszizmus és intoleranciaMenekültek és migránsok

A Beszélgessünk róla! – Globális konfliktusok című könyv egy 2018-ban megjelent, 32 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Hanane Kai, Louise Spilsbury írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633045695 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Hanane Kai, Louise Spilsbury: Beszélgessünk róla! – Globális konfliktusok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Hanane Kai, Louise Spilsbury: Beszélgessünk róla! – Globális konfliktusok PDF, Beszélgessünk róla! – Globális konfliktusok PDF letöltés, Hanane Kai, Louise Spilsbury: Beszélgessünk róla! – Globális konfliktusok ePUB, Beszélgessünk róla! – Globális konfliktusok ePUB letöltés, Hanane Kai, Louise Spilsbury: Beszélgessünk róla! – Globális konfliktusok Mobi, Beszélgessünk róla! – Globális konfliktusok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Hanane Kai, Louise Spilsbury további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789633045695 ISBN-számú könyvek

Összes könyv