Lovász Andrea (szerk.): Felnőtt gyerekirodalom – Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon

Lovász Andrea (szerk.) könyve: Felnőtt gyerekirodalom - Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon | könyv borító

Lovász Andrea válogatása a 2000-2015 évek csaknem minden fontos képeskönyvét, gyerekversét, gyerek- és ifjúsági regényét szemlézi. Az elméleti bevezetők mellett közel ötven kritika segít eligazodni a korszak gyerekkönyveinek világában. A kötetet a sok szövegrészlet, a gazdag könyvcímlista, az ajánlók és a színes könyvborítók teszik lexikonszerűvé.Minden gyereki…

A Felnőtt gyerekirodalom – Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon című könyv egy 2015-ban megjelent, 224 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Lovász Andrea (szerk.) írt és a Cerkabella Könyvkiadó adja ki a 9789639820609 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Lovász Andrea (szerk.): Felnőtt gyerekirodalom – Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Lovász Andrea (szerk.): Felnőtt gyerekirodalom – Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon PDF, Felnőtt gyerekirodalom – Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon PDF letöltés, Lovász Andrea (szerk.): Felnőtt gyerekirodalom – Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon ePUB, Felnőtt gyerekirodalom – Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon ePUB letöltés, Lovász Andrea (szerk.): Felnőtt gyerekirodalom – Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon Mobi, Felnőtt gyerekirodalom – Tanulmányok, kritikák és majdnem lexikon Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Lovász Andrea (szerk.) további könyvei

Cerkabella Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789639820609 ISBN-számú könyvek

Összes könyv