Luca Caioli: Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo

Luca Caioli könyve: Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Ki a jobb? Messi vagy RonaldoA Barcelona és a Real Madrid harca évek óta a futballvilág legnagyobb ütközete. Egy ideje már nem is annyira a csapatokról szól, hanem két ember csatája:Messi vs. RonaldoTöbb mint tíz éve ők ketten uralják a futballvilágot. Sorra állítják fel az új rekordokat, kisajátították az Aranylabda-szavazásokat. Mindketten idényről-idényre új magass…

A Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo című könyv egy 2017-ban megjelent, 216 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Luca Caioli írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789634064794 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Luca Caioli: Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Luca Caioli: Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo PDF, Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo PDF letöltés, Luca Caioli: Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo ePUB, Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo ePUB letöltés, Luca Caioli: Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo Mobi, Ki a jobb? Messi vagy Ronaldo Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Luca Caioli további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

216 oldalas könyvek

9789634064794 ISBN-számú könyvek

Összes könyv