Magay Tamás: A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2.

Magay Tamás könyve: A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2. | könyv borító

A Lexikográfiai füzetek 2004-ben megjelent első száma, azaz a jelen bibliográfia első kiadása a magyar nyelvtudomány régi adósságát törlesztette. Sági István 1922-ben megjelent szótárbibliográfiája folytatásaként a magyarországi, valamint a határokon túli, de magyar vonatkozású szótártermés hiányzó, mintegy 80 évét dolgozta föl a Magyar Tudományos Akadémia Szó…

A A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2. című könyv egy 2011-ban megjelent, ISBN: 9789630589963 oldalból álló, Irodalom, Irodalomtörténet kategóriájú könyv, melyet Magay Tamás írt és a Akadémiai Kiadó Zrt. adja ki a 9789630589963 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Magay Tamás: A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Magay Tamás: A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2. PDF, A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2. PDF letöltés, Magay Tamás: A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2. ePUB, A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2. ePUB letöltés, Magay Tamás: A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2. Mobi, A magyar szótárirodalom bibliográfiája 2. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Magay Tamás további könyvei

Akadémiai Kiadó Zrt. kiadó további könyvei

Irodalom, Irodalomtörténet kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789630589963 oldalas könyvek

9789630589963 ISBN-számú könyvek

Összes könyv