Mándy Stefánia: Lebeg a súlyos – Versek – Hangoskönyv

Mándy Stefánia könyve: Lebeg a súlyos - Versek - Hangoskönyv | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

A hangoskönyv a jelentős magyar költőnő 28 versét tartalmazza CD-n, Havas Judit és Wohlmuth István előadásában, valamint egy 36 oldalas füzetben. 1. szólószonáta két sorsra * 2. cantata profana * 3. a cédrus * 4. ante 5. szobrosodó * 6. eszmélet * 7. a szentendrei oratóriumból * 8. egyetlen út 9. kíntorna * 10. van gogh * 11. hammameti motívum * 12. vázlatok egy vajda-arc…

A Lebeg a súlyos – Versek – Hangoskönyv című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Mándy Stefánia írt és a Arin-Berd Bt. adja ki a 9786150051147 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mándy Stefánia: Lebeg a súlyos – Versek – Hangoskönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mándy Stefánia: Lebeg a súlyos – Versek – Hangoskönyv PDF, Lebeg a súlyos – Versek – Hangoskönyv PDF letöltés, Mándy Stefánia: Lebeg a súlyos – Versek – Hangoskönyv ePUB, Lebeg a súlyos – Versek – Hangoskönyv ePUB letöltés, Mándy Stefánia: Lebeg a súlyos – Versek – Hangoskönyv Mobi, Lebeg a súlyos – Versek – Hangoskönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mándy Stefánia további könyvei

Arin-Berd Bt. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9786150051147 ISBN-számú könyvek

Összes könyv