Marafkó László: Tigrismentők

Marafkó László könyve: Tigrismentők | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az iskolás gyerekek elhatározzák, hogy kimentik az állatkert tigrisét. Összebarátkoznak a gondozóval, gondosan megtervezik a csalafinta akciót. Bonyodalom bonyodalom hátán. Csakhogy a felnőttek (tanárok, szülők) tudomására jut a dolog, akik meggáncsolják őket ebben. Végül egy bankigazgató segít. Kedves, szellemes, eseménydús, a mai érzékenységre apelláló ifjúsági …

A Tigrismentők című könyv egy 2002-ban megjelent, 96 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyv, melyet Marafkó László írt és a Littera Nova Kiadó adja ki a 9789639212718 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marafkó László: Tigrismentők egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marafkó László: Tigrismentők PDF, Tigrismentők PDF letöltés, Marafkó László: Tigrismentők ePUB, Tigrismentők ePUB letöltés, Marafkó László: Tigrismentők Mobi, Tigrismentők Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marafkó László további könyvei

Littera Nova Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyvek

2002-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789639212718 ISBN-számú könyvek

Összes könyv