Márai Sándor: Jób …és a könyve

Márai Sándor könyve: Jób ...és a könyve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Ha az író elveszíti az intenzív kapcsolatot a színház világával, akkor drámaírói talentuma légüres térbe kerül, színművek írásáról lemond. Erre kényszerült az emigrációban Márai Sándor is – a magyar drámairodalom nagy veszteségére. Dialogizáló képessége, dramaturgiai biztonsága azonban mégsem maradt parlagon. Televíziós darabokat, rádiójátékokat írt, ame…

A Jób …és a könyve című könyv egy Helikon Kiadó-ban megjelent, 336 oldalból álló, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Márai Sándor írt és a Helikon Kiadó adja ki a 9789632271064 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Márai Sándor: Jób …és a könyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Márai Sándor: Jób …és a könyve PDF, Jób …és a könyve PDF letöltés, Márai Sándor: Jób …és a könyve ePUB, Jób …és a könyve ePUB letöltés, Márai Sándor: Jób …és a könyve Mobi, Jób …és a könyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Márai Sándor további könyvei

Helikon Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyvek

Helikon Kiadó-ban megjelent könyvek

336 oldalas könyvek

9789632271064 ISBN-számú könyvek

Összes könyv