Marco Nazarri: Az Északi-sark

Marco Nazarri könyve: Az Északi-sark - Az örök jég birodalma | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az emberiség évszázadokon át különleges vonzalommal viseltetett az Északi-sark iránt, amely arra indította, hogy felfedezze tengereit és szárazföldjeit, hogy megismerkedjen az életformákkal a sarkvidéki jégtakaró felett és alatt. Ez a könyv ezt a rendkívüli vidéket mutatja be, ahol az impozáns tájak, a szemet gyönyörködtető flóra és fauna, és az évezredek óta itt …

A Az Északi-sark című könyv egy Alexandra Kiadó-ban megjelent, 224 oldalból álló, További albumok, Utazás Albumok kategóriájú könyv, melyet Marco Nazarri írt és a Alexandra Kiadó adja ki a 9789633674024 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marco Nazarri: Az Északi-sark egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marco Nazarri: Az Északi-sark PDF, Az Északi-sark PDF letöltés, Marco Nazarri: Az Északi-sark ePUB, Az Északi-sark ePUB letöltés, Marco Nazarri: Az Északi-sark Mobi, Az Északi-sark Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marco Nazarri további könyvei

Alexandra Kiadó kiadó további könyvei

További albumok, Utazás Albumok kategóriájú könyvek

Alexandra Kiadó-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9789633674024 ISBN-számú könyvek

Összes könyv