Marék Veronika: Boribon focizik

Marék Veronika könyve: Boribon focizik | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Marék Veronika örökérvényű klasszikusa egy újabb résszel bővült! Ebben a mesében Boribon kap Annipannitól egy gyönyörű focilabdát – csak éppen Boribon nem tud focizni, Annipanni pedig éppen nem ér rá vele foglalkozni. De szerencsére jön Bence, és mint egy apuka a kisfiát, mindenre megtanítja a kismackót – hogyan kell cselezni, védeni, kapura rúgni, fejelni. Boribon a n…

A Boribon focizik című könyv egy 2010-ban megjelent, 40 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Marék Veronika írt és a Pozsonyi Pagony Kft. adja ki a 9789639727908 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marék Veronika: Boribon focizik egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marék Veronika: Boribon focizik PDF, Boribon focizik PDF letöltés, Marék Veronika: Boribon focizik ePUB, Boribon focizik ePUB letöltés, Marék Veronika: Boribon focizik Mobi, Boribon focizik Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marék Veronika további könyvei

Pozsonyi Pagony Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789639727908 ISBN-számú könyvek

Összes könyv