Margitay Richárd: A Bayern München bajnoki címei

Margitay Richárd, Margitay Zsolt könyve: A Bayern München bajnoki címei | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A Bayern Münchent milliók imádják világszerte, s a bajor klub hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvend. Az együttes bajnoki mérkőzései minden héten tömegeket vonzanak a stadionokba és a képernyők elé, így értelemszerűen a megszerzett ligaaranyakat is nagy becsben tartják, ám a sikerek valódi háttértörténetét mégiscsak kevesen ismerik. Ebben a kötetben a piros-f…

A A Bayern München bajnoki címei című könyv egy 2016-ban megjelent, 240 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Margitay Richárd, Margitay Zsolt írt és a Aposztróf Kiadó adja ki a 9786155604348 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Margitay Richárd, Margitay Zsolt: A Bayern München bajnoki címei egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Margitay Richárd, Margitay Zsolt: A Bayern München bajnoki címei PDF, A Bayern München bajnoki címei PDF letöltés, Margitay Richárd, Margitay Zsolt: A Bayern München bajnoki címei ePUB, A Bayern München bajnoki címei ePUB letöltés, Margitay Richárd, Margitay Zsolt: A Bayern München bajnoki címei Mobi, A Bayern München bajnoki címei Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Margitay Richárd, Margitay Zsolt további könyvei

Aposztróf Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9786155604348 ISBN-számú könyvek

Összes könyv