Marion Godzik: LOGICO Piccolo 3476 – Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész

Marion Godzik könyve: LOGICO Piccolo 3476 - Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész | könyv borító

A LOGICO Piccolo játékos feladatkártyák kisiskolásoknak készült Összeadás és kivonás 20-ig csomagja sokfajta feladattal segíti az alapvető számfogalom és számolási készség kialakítását. A számolás alapja, hogy a gyerekek biztosan használják az alapműveleteket, ismerjék a tagok felcserélhetőségét, a helyiértékrendszert, és az alapvető számolási mechanikákat. …

A LOGICO Piccolo 3476 – Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész című könyv egy Tessloff és Babilon Kiadó-ban megjelent, 32 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Marion Godzik írt és a Tessloff és Babilon Kiadó adja ki a 9789632940236 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marion Godzik: LOGICO Piccolo 3476 – Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marion Godzik: LOGICO Piccolo 3476 – Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész PDF, LOGICO Piccolo 3476 – Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész PDF letöltés, Marion Godzik: LOGICO Piccolo 3476 – Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész ePUB, LOGICO Piccolo 3476 – Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész ePUB letöltés, Marion Godzik: LOGICO Piccolo 3476 – Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész Mobi, LOGICO Piccolo 3476 – Számfogócska: Összeadás és kivonás 20-ig 1. rész Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marion Godzik további könyvei

Tessloff és Babilon Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

Tessloff és Babilon Kiadó-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789632940236 ISBN-számú könyvek

Összes könyv