Markó László: Magyar történelem évszámokban

Markó László könyve: Magyar történelem évszámokban | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Évszámok nélkül a történelmet megismerni nem lehet, ezért nagyon fontos, hogy tanulmányozásánál valóban a fontos események dátumait jegyezzük meg. Persze mindent nem lehet megtanulni, ezért van szükség történeti kronológiára, amely – időrendbe sorolva az eseményeket, történéseket – segít a tájékozódásban. Kötetünket elsősorban iskolai használatra szánjuk, de a…

A Magyar történelem évszámokban című könyv egy 1996-ban megjelent, 120 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Tankönyv, segédkönyv, Történelem kategóriájú könyv, melyet Markó László írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633461396 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Markó László: Magyar történelem évszámokban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Markó László: Magyar történelem évszámokban PDF, Magyar történelem évszámokban PDF letöltés, Markó László: Magyar történelem évszámokban ePUB, Magyar történelem évszámokban ePUB letöltés, Markó László: Magyar történelem évszámokban Mobi, Magyar történelem évszámokban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Markó László további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Tankönyv, segédkönyv, Történelem kategóriájú könyvek

1996-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9789633461396 ISBN-számú könyvek

Összes könyv