Márok Tamás: A képzelet vadászmezején

Márok Tamás könyve: A képzelet vadászmezején | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A könyv 110 oldal, a borítót és a könyvben szereplő illusztrációkat Meszlényi Attila festőművész készítette. A vadász soha nem mond teljesen igazat. Álmai folyton-folyvást színezik, javítják, lekerekítik a valóságot. Mert így lehet érzékletesebben elmesélni mindazt, ami történt. Ez a könyv éppen fordítva íródott. Az ábrándok szárnyalását a hús-vér modellek…

A A képzelet vadászmezején című könyv egy 2006-ban megjelent, 112 oldalból álló, Sport, Vadászat kategóriájú könyv, melyet Márok Tamás írt és a Dénes Natur Műhely Kiadó adja ki a 9789639369788 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Márok Tamás: A képzelet vadászmezején egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Márok Tamás: A képzelet vadászmezején PDF, A képzelet vadászmezején PDF letöltés, Márok Tamás: A képzelet vadászmezején ePUB, A képzelet vadászmezején ePUB letöltés, Márok Tamás: A képzelet vadászmezején Mobi, A képzelet vadászmezején Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Márok Tamás további könyvei

Dénes Natur Műhely Kiadó kiadó további könyvei

Sport, Vadászat kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789639369788 ISBN-számú könyvek

Összes könyv