Marosi Mariann: Iromány, avagy…

Marosi Mariann könyve: Iromány, avagy... | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az életünk döntések, élmények, történések sorozata. Sokszor csak hagyjuk, hogy sodródjunk az árral, átélve szerelmet, boldogságot, fájdalmat és kínt is, hiszen az élet nem csak rózsaszín ködből áll. Jin és Jang, fekete és fehér, jó és rossz. Mind jelen van életünkben és ettől teljes a világunk. Marosi Mariann kötete bevezet minket egy élet apró rejtelmeibe, bem…

A Iromány, avagy… című könyv egy 2018-ban megjelent, 110 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom, Vers kategóriájú könyv, melyet Marosi Mariann írt és a Bakos József EV. – HOLNAP MAGAZIN adja ki a 9786155812248 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Marosi Mariann: Iromány, avagy… egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Marosi Mariann: Iromány, avagy… PDF, Iromány, avagy… PDF letöltés, Marosi Mariann: Iromány, avagy… ePUB, Iromány, avagy… ePUB letöltés, Marosi Mariann: Iromány, avagy… Mobi, Iromány, avagy… Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Marosi Mariann további könyvei

Bakos József EV. – HOLNAP MAGAZIN kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom, Vers kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

110 oldalas könyvek

9786155812248 ISBN-számú könyvek

Összes könyv