Martin Widmark: Focirejtély – LasszeMaja Nyomozóiroda

Martin Widmark könyve: Focirejtély - LasszeMaja Nyomozóiroda | könyv borító

Elérkezett az év legfontosabb focimeccse. Vajon sikerül-e Mákvirágfalvának végre legyőznie Naphegy csapatát?Az ezüstkupa a napfényben ragyog, a közönség pedig ujjong, amikor a játékosok beszaladnak a pályára. Anton Karáttal az élen, és a rendőrfőnökkel a kapuban ugye semmi sem sülhet el balul?Lassze és Maja – a svéd gyerekek kedvencei – állandóan a sikerlisták élén…

A Focirejtély – LasszeMaja Nyomozóiroda című könyv egy 2014-ban megjelent, 86 oldalból álló, 7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Martin Widmark írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789633738801 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Martin Widmark: Focirejtély – LasszeMaja Nyomozóiroda egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Martin Widmark: Focirejtély – LasszeMaja Nyomozóiroda PDF, Focirejtély – LasszeMaja Nyomozóiroda PDF letöltés, Martin Widmark: Focirejtély – LasszeMaja Nyomozóiroda ePUB, Focirejtély – LasszeMaja Nyomozóiroda ePUB letöltés, Martin Widmark: Focirejtély – LasszeMaja Nyomozóiroda Mobi, Focirejtély – LasszeMaja Nyomozóiroda Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Martin Widmark további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

7-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

86 oldalas könyvek

9789633738801 ISBN-számú könyvek

Összes könyv