Martina Grandhomme: A karácsonyi meglepetés – Pixi mesél 31.

Martina Grandhomme könyve: A karácsonyi meglepetés - Pixi mesél 31. | könyv borító

Az erdei állatok épp Karácsonyra készülődnek. Az ajándékok csomagolása után azon gondolkodnak, vajon hogyan szállítsák el azokat. Megtalálják a régi szánkót, ami sajnos törött. Elviszik egy asztaloshoz, hogy csinálja meg nekik. Azonban az asztalos már be akarja zárni az üzletet. Vajon megcsinálja a szánkót és tudnak ajándékozni az erdei állatok?

A A karácsonyi meglepetés – Pixi mesél 31. című könyv egy 2014-ban megjelent, 24 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Martina Grandhomme írt és a Nicam Media Könyvkiadó Kft. adja ki a 9786155294297 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Martina Grandhomme: A karácsonyi meglepetés – Pixi mesél 31. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Martina Grandhomme: A karácsonyi meglepetés – Pixi mesél 31. PDF, A karácsonyi meglepetés – Pixi mesél 31. PDF letöltés, Martina Grandhomme: A karácsonyi meglepetés – Pixi mesél 31. ePUB, A karácsonyi meglepetés – Pixi mesél 31. ePUB letöltés, Martina Grandhomme: A karácsonyi meglepetés – Pixi mesél 31. Mobi, A karácsonyi meglepetés – Pixi mesél 31. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Martina Grandhomme további könyvei

Nicam Media Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9786155294297 ISBN-számú könyvek

Összes könyv