Másréti Zoltán: Óraátállítás – Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből

Másréti Zoltán könyve: Óraátállítás - Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok - Bécsből | könyv borító

“Másréti Zoltán (1969) erdélyi származású biológus-botanikus, muzeológus, mosogatófiú, műbútorasztalos, bútorrestaurátor-vállalkozó, templomszolga és újságíró. Ebben a sorrendben, átfedésekkel. Ír, fest, fényképez. Több országban, több nyelven ismerte meg a világot. Több, mint évtizede Bécsben él. Írásai a Bécsi Naplóban, a Bécsi Postában, a Brassói Lapok…

A Óraátállítás – Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből című könyv egy 2020-ban megjelent, 136 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Másréti Zoltán írt és a Romanika Bt. adja ki a 9786155037566 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Másréti Zoltán: Óraátállítás – Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Másréti Zoltán: Óraátállítás – Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből PDF, Óraátállítás – Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből PDF letöltés, Másréti Zoltán: Óraátállítás – Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből ePUB, Óraátállítás – Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből ePUB letöltés, Másréti Zoltán: Óraátállítás – Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből Mobi, Óraátállítás – Elbeszélések, tárcanovellák, karcolatok – Bécsből Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Másréti Zoltán további könyvei

Romanika Bt. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

136 oldalas könyvek

9786155037566 ISBN-számú könyvek

Összes könyv