Maturáné Rátkai Rita: Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz

Maturáné Rátkai Rita, Szénásiné Steiner Rita könyve: Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz | könyv borító

Az angol nyelvkönyv gyermekeknek tankönyvsorozat azoknak készült, akik 10 éves korukban, 4-5. osztályban kezdenek el nyelvet tanulni. Az első két kötet (Miceland – Egérország) játékosan, az életkori sajátosságoknak megfelelően dolgozza fel a nyelvi anyagot. A tankönyv anyagát a Nemzeti Alaptanterv követelményeinek figyelembevételével állítottuk össze, elsődleges céljai…

A Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz című könyv egy Lexika Tankönyvkiadó-ban megjelent, 32 oldalból álló, Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyv, melyet Maturáné Rátkai Rita, Szénásiné Steiner Rita írt és a Lexika Tankönyvkiadó adja ki a 9789639092273 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Maturáné Rátkai Rita, Szénásiné Steiner Rita: Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Maturáné Rátkai Rita, Szénásiné Steiner Rita: Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz PDF, Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz PDF letöltés, Maturáné Rátkai Rita, Szénásiné Steiner Rita: Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz ePUB, Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz ePUB letöltés, Maturáné Rátkai Rita, Szénásiné Steiner Rita: Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz Mobi, Tanári kézikönyv a School Bus 2-höz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Maturáné Rátkai Rita, Szénásiné Steiner Rita további könyvei

Lexika Tankönyvkiadó kiadó további könyvei

Nyelvkönyvek, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyvek

Lexika Tankönyvkiadó-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9789639092273 ISBN-számú könyvek

Összes könyv