Max Brallier: Az utolsó srácok a Földön – Az utolsó srácok a Földön 1.

Max Brallier könyve: Az utolsó srácok a Földön - Az utolsó srácok a Földön 1. | könyv borító

Figyelem! Megérkezett. Ő lehetne Greg Heffley legdurvább spanja! Negyvenkét nappal ezelőtt még átlagos srác voltam, és éltem az eseménytelen életemet. De most TOTÁLIS SZÖRNYES-ZOMBIS KÁOSZ van, és napi rendszerességgel küzdök meg bestiákkal. Őrület, mi? De pontosan tudom, hogyan kell átvészelni a világvégét. Íme, Jack Sullivan: későn érő, alulfejlett 13 éve…

A Az utolsó srácok a Földön – Az utolsó srácok a Földön 1. című könyv egy 2019-ban megjelent, 240 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Max Brallier írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789634577522 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Max Brallier: Az utolsó srácok a Földön – Az utolsó srácok a Földön 1. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Max Brallier: Az utolsó srácok a Földön – Az utolsó srácok a Földön 1. PDF, Az utolsó srácok a Földön – Az utolsó srácok a Földön 1. PDF letöltés, Max Brallier: Az utolsó srácok a Földön – Az utolsó srácok a Földön 1. ePUB, Az utolsó srácok a Földön – Az utolsó srácok a Földön 1. ePUB letöltés, Max Brallier: Az utolsó srácok a Földön – Az utolsó srácok a Földön 1. Mobi, Az utolsó srácok a Földön – Az utolsó srácok a Földön 1. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Max Brallier további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789634577522 ISBN-számú könyvek

Összes könyv