Mayer Gyula: IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus

Mayer Gyula könyve: IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus | könyv borító

Janus Pannonius összes művei latin nyelvű kiadásának harmadik kötete a hexameterekben írt elbeszélő költeményeket tartalmazza (a Marcello-panegyricus kivételével, mely külön kötetben jelenik meg). Így itt olvasható Janusnak a XV. században legtöbbször kiadott és a korban legismertebb műve, a Guarino Veronesére írt dicsőítő költemény. Az angol nyelvű bevezető tanulm…

A IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus című könyv egy 2018-ban megjelent, ISBN: 9789635068821 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Mayer Gyula írt és a Balassi Kiadó Kft. adja ki a 9789635068821 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mayer Gyula: IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mayer Gyula: IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus PDF, IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus PDF letöltés, Mayer Gyula: IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus ePUB, IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus ePUB letöltés, Mayer Gyula: IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus Mobi, IANI PANNONII OPERA QUAE SUPERSUNT OMNIA III. Carmina epica. Fasciculus 1 Textus Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mayer Gyula további könyvei

Balassi Kiadó Kft. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789635068821 oldalas könyvek

9789635068821 ISBN-számú könyvek

Összes könyv