Maynard Solomon: Mozart

Maynard Solomon könyve: Mozart | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Mozart egészen kivételes tünemény, nehezen megfejthető, sokrétű egyéniség. Személyisége nem volt mentes az ellentmondásoktól, és tisztázatlan helyzet is jócskán akadt rövid életében. Maynard Solomon arra vállalkozott, hogy életrajzi munkájában szembenéz a több mint két évszázaddal ezelőtti valósággal, és amennyire lehet, rendet teremt az adatok és a gyakran egym…

A Mozart című könyv egy 2006-ban megjelent, 736 oldalból álló, Művészet, Zene kategóriájú könyv, melyet Maynard Solomon írt és a Park Könyvkiadó adja ki a 9789635307265 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Maynard Solomon: Mozart egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Maynard Solomon: Mozart PDF, Mozart PDF letöltés, Maynard Solomon: Mozart ePUB, Mozart ePUB letöltés, Maynard Solomon: Mozart Mobi, Mozart Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Maynard Solomon további könyvei

Park Könyvkiadó kiadó további könyvei

Művészet, Zene kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

736 oldalas könyvek

9789635307265 ISBN-számú könyvek

Összes könyv