Meg Cabot: A költözés napja – A költözés napja

Meg Cabot könyve: A költözés napja - A költözés napja | könyv borító

Amikor a kilencéves Allie megtudja, hogy költöznek, biztosra veszi, hogy itt a világ vége! Meg kell válnia szép rózsaszín szobájától, értékes ásványgyűjteményétől és a legjobb barátnőjétől. Azonban speciális szabálygyűjteménye segítségével Allie minden helyzetben feltalálja magát a maga vidám és vagány módján.

A A költözés napja – A költözés napja című könyv egy 2009-ban megjelent, ISBN: 9789635396580 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Meg Cabot írt és a Ciceró Könyvstúdió Kft. adja ki a 9789635396580 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Meg Cabot: A költözés napja – A költözés napja egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Meg Cabot: A költözés napja – A költözés napja PDF, A költözés napja – A költözés napja PDF letöltés, Meg Cabot: A költözés napja – A költözés napja ePUB, A költözés napja – A költözés napja ePUB letöltés, Meg Cabot: A költözés napja – A költözés napja Mobi, A költözés napja – A költözés napja Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Meg Cabot további könyvei

Ciceró Könyvstúdió Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789635396580 oldalas könyvek

9789635396580 ISBN-számú könyvek

Összes könyv