Megan A. Moreno: Szex, drogok, Facebook – Internethasználati kalauz szülőknek

Megan A. Moreno könyve: Szex, drogok, Facebook - Internethasználati kalauz szülőknek | könyv borító

Az internetet könnyű rosszul adagolni, túladagolni, akár mérgező is lehet, de egy biztos: nem lehet élni nélküle. Egy átlagos gyerek a saját gyerekünk is másodpercenként kényszerül arra, hogy döntést hozzon a monitor előtt. Milyen szöveget posztoljon a Twitteren? Melyik fürdőruhás képét töltse fel a Facebookra? És vajon elárulja-e ország-világ előtt, hogy kivel jöt…

A Szex, drogok, Facebook – Internethasználati kalauz szülőknek című könyv egy 2015-ban megjelent, 208 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Megan A. Moreno írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631197655 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Megan A. Moreno: Szex, drogok, Facebook – Internethasználati kalauz szülőknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Megan A. Moreno: Szex, drogok, Facebook – Internethasználati kalauz szülőknek PDF, Szex, drogok, Facebook – Internethasználati kalauz szülőknek PDF letöltés, Megan A. Moreno: Szex, drogok, Facebook – Internethasználati kalauz szülőknek ePUB, Szex, drogok, Facebook – Internethasználati kalauz szülőknek ePUB letöltés, Megan A. Moreno: Szex, drogok, Facebook – Internethasználati kalauz szülőknek Mobi, Szex, drogok, Facebook – Internethasználati kalauz szülőknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Megan A. Moreno további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9789631197655 ISBN-számú könyvek

Összes könyv