Méhes Károly: Száguldó magyarok – Legendás pilótatörténetek

Méhes Károly könyve: Száguldó magyarok - Legendás pilótatörténetek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A Száguldó magyarok életrajzi és autósport-történeti könyv. Méghozzá négy magyar versenyző életét-sorsát olvashatják benne, azét a négy autósét, akik gyorsasági nagydíjon, Grand Prix-n indulhattak, vagy legalább megízlelhették, milyen egy királykategóriás autót vezetni. Mivel tehát nem sok ilyen magyar akadt a versenyautózás bő egy évszázada alatt, érdemes megb…

A Száguldó magyarok – Legendás pilótatörténetek című könyv egy 2019-ban megjelent, 344 oldalból álló, Autó-motor, Sport kategóriájú könyv, melyet Méhes Károly írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632938592 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Méhes Károly: Száguldó magyarok – Legendás pilótatörténetek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Méhes Károly: Száguldó magyarok – Legendás pilótatörténetek PDF, Száguldó magyarok – Legendás pilótatörténetek PDF letöltés, Méhes Károly: Száguldó magyarok – Legendás pilótatörténetek ePUB, Száguldó magyarok – Legendás pilótatörténetek ePUB letöltés, Méhes Károly: Száguldó magyarok – Legendás pilótatörténetek Mobi, Száguldó magyarok – Legendás pilótatörténetek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Méhes Károly további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

Autó-motor, Sport kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

344 oldalas könyvek

9789632938592 ISBN-számú könyvek

Összes könyv