Meijer: Louis van Gaal

Meijer, Maarten könyve: Louis van Gaal | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

“A média előszeretettel írogatja, hogy: ?Van Gaal egy diktárot!? Ez nem igaz. A szabályaim kellő mozgásteret adnak: mindenki, aki velem dolgozik, meg tudja őrizni az identitását. Nem hozok szabályokat csak azért, mert megtehetem. Viszont figyelek, vizsgálódom, és megteszem a szükséges lépéseket. A világon senkinek sincs korlátlan szabadsága” – LOUIS VAN GAAL HOGY KICSODA IGA…

A Louis van Gaal című könyv egy 2014-ban megjelent, 352 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Maarten, Meijer írt és a Twister Media Kft. adja ki a 9786158009720 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Maarten, Meijer: Louis van Gaal egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Maarten, Meijer: Louis van Gaal PDF, Louis van Gaal PDF letöltés, Maarten, Meijer: Louis van Gaal ePUB, Louis van Gaal ePUB letöltés, Maarten, Meijer: Louis van Gaal Mobi, Louis van Gaal Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Maarten, Meijer további könyvei

Twister Media Kft. kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

352 oldalas könyvek

9786158009720 ISBN-számú könyvek

Összes könyv