Meliorisz Béla: Vagyunk örökké

Meliorisz Béla könyve: Vagyunk örökké | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Meliorisz verseinek alapmotívuma a dolgok mulandósága, az egykor voltak visszahozhatatlansága, a jelen törékenysége, az emberi jelenlét eltörölhetetlen ideiglenessége. Az idő könyörtelen munkája nyomja rá a bélyegét mindenre: ebben a világban a folyó kövei is “elfogynak, mint a szappan”. Verseinek tájain ősz van, vagy hűvösbe forduló nyárutó, örökös szezonvég egy s…

A Vagyunk örökké című könyv egy 2020-ban megjelent, 186 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Meliorisz Béla írt és a Jelenkor Kiadó adja ki a 9789636769352 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Meliorisz Béla: Vagyunk örökké egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Meliorisz Béla: Vagyunk örökké PDF, Vagyunk örökké PDF letöltés, Meliorisz Béla: Vagyunk örökké ePUB, Vagyunk örökké ePUB letöltés, Meliorisz Béla: Vagyunk örökké Mobi, Vagyunk örökké Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Meliorisz Béla további könyvei

Jelenkor Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Vers Magyar irodalom, Kortárs kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

186 oldalas könyvek

9789636769352 ISBN-számú könyvek

Összes könyv