Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója

könyve: Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója - 2011. szeptemberben induló képzések diplomásoknak | könyv borító

A kötet a diplomás jelentkezőknek szól, akik felsőoktatási tanulmányaikat 2011. szeptemberében mesterképzésben szeretnék megkezdeni.

A Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója című könyv egy 2010-ban megjelent, 968 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet írt és a Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. adja ki a 9770324222693 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója PDF, Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója PDF letöltés, : Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója ePUB, Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója ePUB letöltés, : Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója Mobi, Mesterképzések felsőoktatási felvételi tájékoztatója Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

968 oldalas könyvek

9770324222693 ISBN-számú könyvek

Összes könyv