Mezey Barna: Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet

Mezey Barna, Szente Zoltán könyve: Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet | könyv borító

A kötet végigkíséri Európa alkotmánytörténetét a kezdetektől, vagyis a vérségi alapú politikai szerveződésektől a modern parlamentáris demokráciák kifejlődéséig. Ennek során nem csupán a kontinens közjogfejlődésére meghatározó befolyással bíró ún. centrumországok, hanem a “szélső régiók” vagy perifériák államszervezetének és alkotmányainak fejlődési …

A Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet című könyv egy 2003-ban megjelent, 632 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Jog, Tankönyv, segédkönyv, Társadalomtudomány, Állam-, jogtudomány kategóriájú könyv, melyet Mezey Barna, Szente Zoltán írt és a Osiris Kiadó adja ki a 9789633893050 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mezey Barna, Szente Zoltán: Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mezey Barna, Szente Zoltán: Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet PDF, Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet PDF letöltés, Mezey Barna, Szente Zoltán: Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet ePUB, Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet ePUB letöltés, Mezey Barna, Szente Zoltán: Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet Mobi, Európai alkotmány- és parlamentarizmustörténet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mezey Barna, Szente Zoltán további könyvei

Osiris Kiadó kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Jog, Tankönyv, segédkönyv, Társadalomtudomány, Állam-, jogtudomány kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

632 oldalas könyvek

9789633893050 ISBN-számú könyvek

Összes könyv