Michael Ende: Gombos Jim és a Rettegett 13

Michael Ende könyve: Gombos Jim és a Rettegett 13 | könyv borító

Jim és Lukács második kalandja a távóriáshoz vezet, ám közben 13 rettegett kalóz nyomára bukkannak. Sőt, eljutnak egy csodálatos víz alatti városba, megfejtik a vassziklák titkát, és fény derül Gombos Jim rejtélyes származására is. A világhírű Michael Ende újabb meseregénye a Kolibri Klasszikusok sorozatban.

A Gombos Jim és a Rettegett 13 című könyv egy 2016-ban megjelent, 284 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Michael Ende írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9786155541896 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Michael Ende: Gombos Jim és a Rettegett 13 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Michael Ende: Gombos Jim és a Rettegett 13 PDF, Gombos Jim és a Rettegett 13 PDF letöltés, Michael Ende: Gombos Jim és a Rettegett 13 ePUB, Gombos Jim és a Rettegett 13 ePUB letöltés, Michael Ende: Gombos Jim és a Rettegett 13 Mobi, Gombos Jim és a Rettegett 13 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Michael Ende további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági irodalom 7-10 éveseknek, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

284 oldalas könyvek

9786155541896 ISBN-számú könyvek

Összes könyv