Mikszáth Kálmán: A tót atyafiak – A jó palócok – Beszterce ostroma – Európa diákkönyvtár

Mikszáth Kálmán könyve: A tót atyafiak - A jó palócok - Beszterce ostroma - Európa diákkönyvtár | könyv borító

Mikszáth három, általánosan ismert és ismerendő munkáját tartalmazza a kötet: a két novellás-gyűjteményt, a Tót atyafiakat és A jó palócokat s mellette a Beszterece ostroma című írását. A kitűnő regény egyfajta Don Quijote-történet. Cselekménye a 19. század vége táján játszódik. A főhős az egykori Észak-Magyarország területén él, előbb csak hóbortos, ké…

A A tót atyafiak – A jó palócok – Beszterce ostroma – Európa diákkönyvtár című könyv egy 2012-ban megjelent, 432 oldalból álló, 19. századi, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák kategóriájú könyv, melyet Mikszáth Kálmán írt és a Európa Könyvkiadó adja ki a 9789630795388 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mikszáth Kálmán: A tót atyafiak – A jó palócok – Beszterce ostroma – Európa diákkönyvtár egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mikszáth Kálmán: A tót atyafiak – A jó palócok – Beszterce ostroma – Európa diákkönyvtár PDF, A tót atyafiak – A jó palócok – Beszterce ostroma – Európa diákkönyvtár PDF letöltés, Mikszáth Kálmán: A tót atyafiak – A jó palócok – Beszterce ostroma – Európa diákkönyvtár ePUB, A tót atyafiak – A jó palócok – Beszterce ostroma – Európa diákkönyvtár ePUB letöltés, Mikszáth Kálmán: A tót atyafiak – A jó palócok – Beszterce ostroma – Európa diákkönyvtár Mobi, A tót atyafiak – A jó palócok – Beszterce ostroma – Európa diákkönyvtár Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mikszáth Kálmán további könyvei

Európa Könyvkiadó kiadó további könyvei

19. századi, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

432 oldalas könyvek

9789630795388 ISBN-számú könyvek

Összes könyv