Milyen a világűr?

könyve: Milyen a világűr? | könyv borító

Hogyan juthatunk el a világűrbe? Kiből lehet űrhajós? Tényleg van élet a Marson? Kukucskálj be a fülek mögé, és megtudod a válaszokat!Több mint 40 kihajtható füllel!

A Milyen a világűr? című könyv egy 2018-ban megjelent, 12 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet írt és a Central Médiacsoport Zrt. adja ki a 9789633412701 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Milyen a világűr? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Milyen a világűr? PDF, Milyen a világűr? PDF letöltés, : Milyen a világűr? ePUB, Milyen a világűr? ePUB letöltés, : Milyen a világűr? Mobi, Milyen a világűr? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Central Médiacsoport Zrt. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

12 oldalas könyvek

9789633412701 ISBN-számú könyvek

Összes könyv