Mineko Iwasaki: A gésák gésája

Mineko Iwasaki, Rande Brown könyve: A gésák gésája | könyv borító

Álarc vagy valóság?Kik ők? Örömlányok vagy művelt, az ősi japán művészetekben jártas nők, kiknek feladata a férfiak szórakoztatása, kiszolgálása. Akik szépségükkel és egész életükkel szolgálnak, de a szerelem számukra gyakran csak illúzió.Kik ők és miért vállalják ezt, a mi számunkra oly idegennek tűnő foglalkozást?Nehéz megmagyaráznom, kislányként miér…

A A gésák gésája című könyv egy 2015-ban megjelent, 400 oldalból álló, Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyv, melyet Mineko Iwasaki, Rande Brown írt és a Trivium Kiadó adja ki a 9786155334368 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Mineko Iwasaki, Rande Brown: A gésák gésája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Mineko Iwasaki, Rande Brown: A gésák gésája PDF, A gésák gésája PDF letöltés, Mineko Iwasaki, Rande Brown: A gésák gésája ePUB, A gésák gésája ePUB letöltés, Mineko Iwasaki, Rande Brown: A gésák gésája Mobi, A gésák gésája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Mineko Iwasaki, Rande Brown további könyvei

Trivium Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Kortárs kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

400 oldalas könyvek

9786155334368 ISBN-számú könyvek

Összes könyv