MiniLÜK – Látom, értem, tudom! – Iskola-előkészítő feladatok a környező világról

könyve: MiniLÜK - Látom, értem, tudom! - Iskola-előkészítő feladatok a környező világról | könyv borító

Ebben a füzetben olyan játékos feladatok találhatók, melyek a mindennapok eseményeivel, az időjárással és a helyes öltözék megválasztásával foglalkoznak. Gyakoroltatják az azonosság-különbözőség-ellentét fogalmát, bemutatják a környezetünkben élő állatokat, sorrendiséget tanítanak, gyűjtőfogalmakkal ismertetnek meg.

A MiniLÜK – Látom, értem, tudom! – Iskola-előkészítő feladatok a környező világról című könyv egy 2018-ban megjelent, 24 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634860105 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : MiniLÜK – Látom, értem, tudom! – Iskola-előkészítő feladatok a környező világról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : MiniLÜK – Látom, értem, tudom! – Iskola-előkészítő feladatok a környező világról PDF, MiniLÜK – Látom, értem, tudom! – Iskola-előkészítő feladatok a környező világról PDF letöltés, : MiniLÜK – Látom, értem, tudom! – Iskola-előkészítő feladatok a környező világról ePUB, MiniLÜK – Látom, értem, tudom! – Iskola-előkészítő feladatok a környező világról ePUB letöltés, : MiniLÜK – Látom, értem, tudom! – Iskola-előkészítő feladatok a környező világról Mobi, MiniLÜK – Látom, értem, tudom! – Iskola-előkészítő feladatok a környező világról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9789634860105 ISBN-számú könyvek

Összes könyv