Minitavak a kertben

könyve: Minitavak a kertben | könyv borító

Kialakítás ötletek kiskertekbe. Pompás tavirózsák, csobbanó víz – sok ember álma. Mozdítható tálakkal, bugyogó kövekkel, dekoratív növényekkel mindez kis helyen is megvalósítható. A könyv lépésről lépésre mutatja be, hogyan építsünk kis medencét vagy minitavat, ezen kívül tervezési, ültetési és gondozási tanácsokkal is ellát bennünket.

A Minitavak a kertben című könyv egy 2017-ban megjelent, 80 oldalból álló, Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet írt és a Pannon-Literatúra Kft. adja ki a 9789632519784 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Minitavak a kertben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Minitavak a kertben PDF, Minitavak a kertben PDF letöltés, : Minitavak a kertben ePUB, Minitavak a kertben ePUB letöltés, : Minitavak a kertben Mobi, Minitavak a kertben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Pannon-Literatúra Kft. kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9789632519784 ISBN-számú könyvek

Összes könyv