Miriam Pelzer: A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei

Miriam Pelzer, Aicha Katjivena könyve: A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei | könyv borító

Hasznos tudnivalók0-14 év közötti gyermekek szüleinekRendet a gyerekszobába!A gyerekszobában mindennapos a dühöngés, a duzzogás, a tombolás és a sírás:a gyerekek meg sem hallják, amit a szülők mondanak nekik, túl sokat ücsörögnek a televízió előtt, nem akarnak lefeküdni, a rendrakásról már nem is beszélve! A szülők gyakran teljesen tanácstalanok.Égnek áll a haja…

A A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei című könyv egy 2011-ban megjelent, 168 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Aicha Katjivena, Miriam Pelzer írt és a Tudatos Lépés Kft. adja ki a 9789639991224 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Aicha Katjivena, Miriam Pelzer: A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Aicha Katjivena, Miriam Pelzer: A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei PDF, A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei PDF letöltés, Aicha Katjivena, Miriam Pelzer: A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei ePUB, A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei ePUB letöltés, Aicha Katjivena, Miriam Pelzer: A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei Mobi, A SZUPERDADUS legsikeresebb nevelési tippjei Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Aicha Katjivena, Miriam Pelzer további könyvei

Tudatos Lépés Kft. kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789639991224 ISBN-számú könyvek

Összes könyv