Montágh Imre: Mondd ki szépen!

Montágh Imre könyve: Mondd ki szépen! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Montágh Imrének, a magyar nyelv, a magyar beszéd kiváló tanáregyéniségének, logopédus szakembernek könyve játékos gyakorlatokkal kedvelteti meg a tiszta beszéd elsajátítását a szülőkkel és a gyerekekkel.

A Mondd ki szépen! című könyv egy 2015-ban megjelent, 58 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Montágh Imre írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633491232 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Montágh Imre: Mondd ki szépen! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Montágh Imre: Mondd ki szépen! PDF, Mondd ki szépen! PDF letöltés, Montágh Imre: Mondd ki szépen! ePUB, Mondd ki szépen! ePUB letöltés, Montágh Imre: Mondd ki szépen! Mobi, Mondd ki szépen! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Montágh Imre további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

58 oldalas könyvek

9789633491232 ISBN-számú könyvek

Összes könyv