Moór Ágnes (szerk.): Középiskolai fizikapéldatár

Moór Ágnes (szerk.) könyve: Középiskolai fizikapéldatár | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A feladatgyűjtemény elsősorban a középiskolás diákok mindennapi munkájához kíván segítséget nyújtani 13 éves kortól bármelyik iskolatípusban és évfolyamon.Szerkezete független a különböző fizikatankönyvek felépítésétől. Az összeállítás az egyes témakörök hagyományos sorrendjét követi, a fejezeteken belül betartva a fokozatosság elvét.A példatárat jól…

A Középiskolai fizikapéldatár című könyv egy 2014-ban megjelent, 228 oldalból álló, Módszertan, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Moór Ágnes (szerk.) írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632783680 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Moór Ágnes (szerk.): Középiskolai fizikapéldatár egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Moór Ágnes (szerk.): Középiskolai fizikapéldatár PDF, Középiskolai fizikapéldatár PDF letöltés, Moór Ágnes (szerk.): Középiskolai fizikapéldatár ePUB, Középiskolai fizikapéldatár ePUB letöltés, Moór Ágnes (szerk.): Középiskolai fizikapéldatár Mobi, Középiskolai fizikapéldatár Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Moór Ágnes (szerk.) további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Módszertan, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

228 oldalas könyvek

9789632783680 ISBN-számú könyvek

Összes könyv