Nagy Judit: Ébredéseim

Nagy Judit könyve: Ébredéseim | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Judit élete álomszerűen indult: fiatalon a televíziózás pörgős világába került, majd férjhez ment nagy szerelméhez. Azonban alighogy szép és egészséges kislányát karjaiba vette, egy pillanat alatt elsötétült minden. Több mint egy nappal a szülés után tért csak magához. Születés- és halálélmény, felkészülés és felkészületlenség, lerombolás és felépítés…

A Ébredéseim című könyv egy 2017-ban megjelent, 202 oldalból álló, Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Nagy Judit írt és a Zazie Books Kft. adja ki a 9786155684012 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nagy Judit: Ébredéseim egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nagy Judit: Ébredéseim PDF, Ébredéseim PDF letöltés, Nagy Judit: Ébredéseim ePUB, Ébredéseim ePUB letöltés, Nagy Judit: Ébredéseim Mobi, Ébredéseim Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nagy Judit további könyvei

Zazie Books Kft. kiadó további könyvei

Személyiségpszichológia, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

202 oldalas könyvek

9786155684012 ISBN-számú könyvek

Összes könyv