Nagy Károly: Paleolit kutyaétrend – Az ebolúciótól az evolúcióig – Az ebolúciótól az evolúcióig

Nagy Károly könyve: Paleolit kutyaétrend - Az ebolúciótól az evolúcióig - Az ebolúciótól az evolúcióig | könyv borító

Allergia, cukorbetegség, a rák, fogbajok nemcsak az emberre veszélyes közismert és mind nagyobb számban jelentkező kórságok, de négylábú barátainkat is sújtják. Ezek a kutyákra is jellemző, a szerző megfogalmazása szerint ebolúciós folyamatok visszafordíthatók, ha gondosan odafigyelünk kedvencünk táplálására. Az egészséges kutyaélet megalapozása az anyakutya fogan…

A Paleolit kutyaétrend – Az ebolúciótól az evolúcióig – Az ebolúciótól az evolúcióig című könyv egy 2015-ban megjelent, 200 oldalból álló, Hobbi Kisállatok, Kutya kategóriájú könyv, melyet Nagy Károly írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155492532 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Nagy Károly: Paleolit kutyaétrend – Az ebolúciótól az evolúcióig – Az ebolúciótól az evolúcióig egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Nagy Károly: Paleolit kutyaétrend – Az ebolúciótól az evolúcióig – Az ebolúciótól az evolúcióig PDF, Paleolit kutyaétrend – Az ebolúciótól az evolúcióig – Az ebolúciótól az evolúcióig PDF letöltés, Nagy Károly: Paleolit kutyaétrend – Az ebolúciótól az evolúcióig – Az ebolúciótól az evolúcióig ePUB, Paleolit kutyaétrend – Az ebolúciótól az evolúcióig – Az ebolúciótól az evolúcióig ePUB letöltés, Nagy Károly: Paleolit kutyaétrend – Az ebolúciótól az evolúcióig – Az ebolúciótól az evolúcióig Mobi, Paleolit kutyaétrend – Az ebolúciótól az evolúcióig – Az ebolúciótól az evolúcióig Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Nagy Károly további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi Kisállatok, Kutya kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9786155492532 ISBN-számú könyvek

Összes könyv