Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT

könyve: Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT | könyv borító

Az új könyv az érettségi és felvételi vizsgákon harminc éve használatos Négyjegyű függvénytáblázat című kiadvány átdolgozott, adattartalmában felfrissített és kibővített változata: a középiskolai matematika, informatika, fizika, csillagászat, földrajz és kémia tananyagában megtalálható legfontosabb összefüggéseket és a számítási feladatokhoz nélkülözhet…

A Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT című könyv egy 2014-ban megjelent, 368 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet írt és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Zrt. adja ki a 9789631977455 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT PDF, Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT PDF letöltés, : Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT ePUB, Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT ePUB letöltés, : Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT Mobi, Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó Zrt. kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

368 oldalas könyvek

9789631977455 ISBN-számú könyvek

Összes könyv