Németh Géza: Sör jégkockával – Bevezetés más világokba

Németh Géza könyve: Sör jégkockával - Bevezetés más világokba | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

Ismerik a kultúrsokk szót? Ez a jelenség, hangulat, lelkiállapot többnyire akkor lép fel, amikor idegen környezetbe kerülünk, leginkább természetesen külföldön. Szinte az első pillanatokban tapasztaljuk, hogy valami nagyon más (vagy ha nem nagyon, de kissé biztosan), mint amit idehaza megszoktunk. Mások a szagok, a hangok, más nyelvet beszélnek, más pénzzel fizetnek, más a …

A Sör jégkockával – Bevezetés más világokba című könyv egy 2016-ban megjelent, 560 oldalból álló, Egyéb, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Németh Géza írt és a Flaccus Kiadó adja ki a 9786155278297 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Németh Géza: Sör jégkockával – Bevezetés más világokba egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Németh Géza: Sör jégkockával – Bevezetés más világokba PDF, Sör jégkockával – Bevezetés más világokba PDF letöltés, Németh Géza: Sör jégkockával – Bevezetés más világokba ePUB, Sör jégkockával – Bevezetés más világokba ePUB letöltés, Németh Géza: Sör jégkockával – Bevezetés más világokba Mobi, Sör jégkockával – Bevezetés más világokba Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Németh Géza további könyvei

Flaccus Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

560 oldalas könyvek

9786155278297 ISBN-számú könyvek

Összes könyv