Németh István: Felhőlakó

Németh István könyve: Felhőlakó | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Ki lakik a felhőben? Természetesen a Felhőlakó. Ő az, akinek a felhők között van a birodalma: a vattajátszótér, a vattaállatkert, a vattacukrászda… És hogy hol van ez a csodálatosan puha, biztonságos vattavilág? Mindaddig az olvasó fantáziájától függ a válasz, míg el nem olvassa Németh István csodálatos hangulatú, mesevilágot teremtő, gyermekeknek szóló versesk…

A Felhőlakó című könyv egy 2018-ban megjelent, 64 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Németh István írt és a NOVUM PUBLISHING GMBH adja ki a 9783990642269 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Németh István: Felhőlakó egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Németh István: Felhőlakó PDF, Felhőlakó PDF letöltés, Németh István: Felhőlakó ePUB, Felhőlakó ePUB letöltés, Németh István: Felhőlakó Mobi, Felhőlakó Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Németh István további könyvei

NOVUM PUBLISHING GMBH kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9783990642269 ISBN-számú könyvek

Összes könyv