Németh Krisztina: Sorsforgácsok

Németh Krisztina könyve: Sorsforgácsok | könyv borító

Képzeljen el egy hatalmas fát, amelyen ott csüngenek életünk történetei. Apró rügyekben, levelekben, esetleg egy elöregedett faháncsban. Egyesek virágként díszítik, mások mohaként telepednek rá. Fészket rakó dalos madár, csendben kúszó apró bogár; ezek teszik teljessé az élet fáját.Az író, képzeletének vésőjével, ebből a fából faragott egy aszalt, amely kör…

A Sorsforgácsok című könyv egy 2019-ban megjelent, 200 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Németh Krisztina írt és a Szülőföld Könyvkiadó Kft. adja ki a 9786155847530 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Németh Krisztina: Sorsforgácsok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Németh Krisztina: Sorsforgácsok PDF, Sorsforgácsok PDF letöltés, Németh Krisztina: Sorsforgácsok ePUB, Sorsforgácsok ePUB letöltés, Németh Krisztina: Sorsforgácsok Mobi, Sorsforgácsok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Németh Krisztina további könyvei

Szülőföld Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9786155847530 ISBN-számú könyvek

Összes könyv