Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban

könyve: Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban | könyv borító

Tagadhatatlan, hogy a történetírás hosszú ideig nem vett tudomást a nőkről. Ennek oka elsősorban az volt, hogy a történettudomány a politikát tekintette elsődleges tárgyának, s a politikai életben csak kivételes esetben vettek részt nők. Az egyháztörténeti kutatás ehhez képest valamivel nyitottabb volt, mert az egyházi életben hagyományosan kiemelt szerep jutott egyes …

A Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban című könyv egy 2017-ban megjelent, 254 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet írt és a Pro Philosophia Kiadó, Kolozsvár adja ki a 9786068074177 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban PDF, Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban PDF letöltés, : Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban ePUB, Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban ePUB letöltés, : Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban Mobi, Nők és normák a hazai protestáns bölcseletben és életvilágban Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Pro Philosophia Kiadó, Kolozsvár kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

254 oldalas könyvek

9786068074177 ISBN-számú könyvek

Összes könyv