Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek

Noll Andrea Nandu könyve: Vajúdástámogatás mindenkinek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Együtt készültök a szülésre? A nagy, ismeretlen esemény előtt ott feszül bennetek a kérdés: vajon mit tehetünk majd, hogy könnyebb legyen? Mit kérhetek szülő nőként, mi lehet igazán jó nekem? Mit tehetek mint társ, hogy igazán segítsem őt?Könyvünk képekkel gazdagon illusztrált lapjain a szerző közérthető egyszerűséggel, mégis átfogó alapossággal osztja meg az…

A Vajúdástámogatás mindenkinek című könyv egy 2017-ban megjelent, 384 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Terhesség és szülés kategóriájú könyv, melyet Noll Andrea Nandu írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9789634750352 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek PDF, Vajúdástámogatás mindenkinek PDF letöltés, Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek ePUB, Vajúdástámogatás mindenkinek ePUB letöltés, Noll Andrea Nandu: Vajúdástámogatás mindenkinek Mobi, Vajúdástámogatás mindenkinek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Noll Andrea Nandu további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Terhesség és szülés kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

384 oldalas könyvek

9789634750352 ISBN-számú könyvek

Összes könyv