Novák Ágnes: Föld- és szalmaépítészet

Novák Ágnes, Medgyasszay Péter könyve: Föld- és szalmaépítészet | könyv borító

A könyv bemutatja a föld-, vályog- és szalmabála-építés lényegét. Összefoglalja a természetes anyagok használatát és a kivitelezés gyakorlati ismereteit. Kiemelten épít és hivatkozik a Lehmbau Regeln (A vályogépítés szabályai) c. kiadványra, ami a német építési gyakorlatban a vályogépítés és termékgyártás szabványt helyettesíti. Az iparszerű építés melle…

A Föld- és szalmaépítészet című könyv egy 2006-ban megjelent, 180 oldalból álló, Házépítés, felújítás, Ipar, Kert és lakás, Műszaki, Otthon, lakberendezés, Szakkönyv, Építőipar kategóriájú könyv, melyet Medgyasszay Péter, Novák Ágnes írt és a TERC Kft. adja ki a 9789639535435 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Medgyasszay Péter, Novák Ágnes: Föld- és szalmaépítészet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Medgyasszay Péter, Novák Ágnes: Föld- és szalmaépítészet PDF, Föld- és szalmaépítészet PDF letöltés, Medgyasszay Péter, Novák Ágnes: Föld- és szalmaépítészet ePUB, Föld- és szalmaépítészet ePUB letöltés, Medgyasszay Péter, Novák Ágnes: Föld- és szalmaépítészet Mobi, Föld- és szalmaépítészet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Medgyasszay Péter, Novák Ágnes további könyvei

TERC Kft. kiadó további könyvei

Házépítés, felújítás, Ipar, Kert és lakás, Műszaki, Otthon, lakberendezés, Szakkönyv, Építőipar kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

180 oldalas könyvek

9789639535435 ISBN-számú könyvek

Összes könyv