Obádovics J. Gyula: Matematika

Obádovics J. Gyula könyve: Matematika | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Az olvasó a világ egyik legnépszerűbb matematikakönyvét tartja a kezében. A klasszikussá vált kötet az általános iskolai tananyagtól indulva tartalmazza a középiskolai ismereteket, és bevezetést nyújt a felsőbb matematikába is. Használhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ez a 21. kiadása. A szerző az alapoktól kezdve a legmodernebb ismeretekig valamennyi tém…

A Matematika című könyv egy 2019-ban megjelent, 840 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Obádovics J. Gyula írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632449791 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Obádovics J. Gyula: Matematika egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Obádovics J. Gyula: Matematika PDF, Matematika PDF letöltés, Obádovics J. Gyula: Matematika ePUB, Matematika ePUB letöltés, Obádovics J. Gyula: Matematika Mobi, Matematika Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Obádovics J. Gyula további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

840 oldalas könyvek

9789632449791 ISBN-számú könyvek

Összes könyv