Obádovics J. Gyula: Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények – Matematikai olvasókönyv III.

Obádovics J. Gyula könyve: Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények - Matematikai olvasókönyv III. | könyv borító

Obádovics J. Gyula eddig háromrészes Matematikai olvasókönyve a szerző több évtizedes oktatási tapasztalata alapján született meg. A sorozat első kötete, a Differenciálszámítás és alkalmazása a halmazelmélettel, a differenciálszámítással és alkalmazásával, valamint a végtelen sorozatokkal foglalkozik. A sorozat második része, az Integrálszámítás és alkalmazása …

A Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények – Matematikai olvasókönyv III. című könyv egy 2015-ban megjelent, 488 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv, Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Obádovics J. Gyula írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789632445717 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Obádovics J. Gyula: Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények – Matematikai olvasókönyv III. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Obádovics J. Gyula: Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények – Matematikai olvasókönyv III. PDF, Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények – Matematikai olvasókönyv III. PDF letöltés, Obádovics J. Gyula: Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények – Matematikai olvasókönyv III. ePUB, Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények – Matematikai olvasókönyv III. ePUB letöltés, Obádovics J. Gyula: Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények – Matematikai olvasókönyv III. Mobi, Vektoralgebra; mátrixok, determinánsok; többváltozós függvények – Matematikai olvasókönyv III. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Obádovics J. Gyula további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv, Természettudomány kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

488 oldalas könyvek

9789632445717 ISBN-számú könyvek

Összes könyv